HSP Coaching

+ SUPERGAVE BONUS!

Sensitive people suffer more, but they love more and dream more

Blijf er niet mee rondlopen…

Ik weet dat het soms lastig is. Al die gedachten, al die gevoelens. Te vaak neerslachtig of somber. Vaak kun je het mooie en de kracht van hoogsensitiviteit nog niet inzien.

Misschien kamp je met een laag zelfbeeld en denk je heel negatief over jezelf. Een andere manier om naar jezelf te kijken lijkt nu misschien nog onmogelijk.

Maar wat nu als ik zeg dat dit wel mogelijk is. Dat ik net zo was als jij. Emotioneel all over the place. Altijd zoekende. Nooit begrijpen wie ik was en waarom ik me zo anders voelde. Vaak eenzaamheid ervaren terwijl ik toch voldoende mensen om me heen had.

Alles wat voor een ander makkelijk leek te gaan was voor mij een grote worsteling. Te vaak voelde ik me emotioneel en onveilig bij vriendinnen. Onoprechtheid raakte me soms keihard en negatieve gevoelens over mijn sociale leven, mezelf en mijn werk hadden vaak de overhand. 

Hoe kan ik jou dan helpen?

Dit kan weer in real life en online. We hebben allemaal een heftige periode achter de rug en ik kan me indenken dat je door het coronavirus en de bijbehorende lockdown tot bepaalde inzichten bent gekomen.

Jouw gedachten en gevoelens werden nu meer dan ooit getest. Een positieve geest behouden is best lastig als je geisoleerd van de buitenwereld thuis zit. Als geen ander weet ik hoe ontzettend fijn en zinvol het is om dan met iemand te praten die je volledig begrijpt. Iemand die geen gedachte te gek is. Met wie je alles kan delen waar je in vast loopt.

Ik help jou heel graag verder met eigen inzichten en ervaringen. Maar ook met alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd over hoogsensitiviteit.

Een coachingsessie of traject kan juist nu ontzettend van waarde zijn en ik help je heel graag verder!

Wat is je investering?

Ik werk in mijn praktijk met trajecten van meerdere sessies.

5 sessies voor € 325,-
7 sessies voor € 450,-
10 sessies voor € 600,-

Maar ik wil voor jou alles zo toegankelijk mogelijk maken. Dus voel jij dat jij graag wilt praten met mij? Dat ik jou verder kan helpen of wil je misschien alleen je verhaal kwijt? Dan kun je nu ook gewoon losse sessies boeken, van € 65,- per sessie.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen om een (online) sessie in te plannen bij mij is mij een email sturen. Zodat we samen kunnen overleggen wat een geschikt moment is om de (online) sessie in te plannen.

Invest in yourself.
You will be happy you did.

 

Chat Coaching

Vind je online coaching of face 2 face een stapje te ver. Begin je liever eerst op een wat makkelijkere manier, dan kan chatcoaching wat voor jou zijn.

Het is eigenlijk gewoon een online sessie zonder beeld en geluid.

Gelukkig biedt de online wereld voldoende tools en programma’s om chat gesprekken in te voeren. Dus dit kan ook een hele fijne oplossing voor je zijn indien je liever geen zichtbare online sessie wilt.

Het tarief voor een chatsessie van 45 minuten is € 45,-. Wil je meer weten of gelijk een online chatsessie inplannen? Mail dan naar onderstaand e-mailadres!

Let’s chat about it…

SUPERGAVE BONUS!

Neem jij een traject bij mij af met meerdere sessies dan

ontvang jij een prachtige Peacock Pyriet edelsteen.