HSP Coaching

+ SUPERGAVE BONUS!

Sensitive people suffer more, but they love more and dream more

Blijf er niet mee rondlopen…

Ik weet dat het soms lastig is. Al die gedachten, al die gevoelens. Te vaak neerslachtig of somber. Vaak kun je het mooie en de kracht van hoogsensitiviteit nog niet inzien.

Misschien kamp je met een laag zelfbeeld en denk je heel negatief over jezelf. Een andere manier om naar jezelf te kijken lijkt nu misschien nog onmogelijk.

Maar wat nu als ik zeg dat dit wel mogelijk is. Dat ik net zo was als jij. Emotioneel all over the place. Altijd zoekende. Nooit begrijpen wie ik was en waarom ik me zo anders voelde. Vaak eenzaamheid ervaren terwijl ik toch voldoende mensen om me heen had.

Alles wat voor een ander makkelijk leek te gaan was voor mij een grote worsteling. Te vaak voelde ik me emotioneel onveilig bij vriendinnen. Onoprechtheid raakte me soms keihard en negatieve gevoelens over mijn sociale leven, mezelf en mijn werk hadden vaak de overhand. 

Hoe kan ik jou dan helpen?

Op dit moment niet in real life. Het coronavirus houdt de wereld in haar greep. Maar dat wil niet zeggen dat ik jou niet nu al verder kan helpen. De wereld functioneert steeds meer online. En in situaties als deze is dat maar goed ook. We weten niet waar het allemaal naar toe gaat en hoe jammer zou het zijn als jouw zelfzorg ook zo lang on hold moet staan.

Jouw gedachten en gevoelens worden nu meer dan ooit getest. Een positieve geest behouden is best lastig als je geisoleerd van de buitenwereld thuis zit. Als geen ander weet ik hoe ontzettend fijn en zinvol het is om dan met iemand te praten die je volledig begrijpt. Iemand die geen gedachte te gek is. Met wie je alles kan delen waar je in vast loopt.

Ik help jou heel graag verder met eigen inzichten en ervaringen. Maar ook met alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd over hoogsensitiviteit.

Een coachingsessie of traject kan juist in deze tijd ontzettend van waarde zijn en ik help je heel graag verder!

Wat is je investering?

Ik werk in mijn praktijk met trajecten van meerdere sessies.

5 sessies voor € 325,-
7 sessies voor € 450,-
10 sessies voor € 600,-

Maar ik wil in deze moeilijke periode alles toegangeklijker maken. Dus voel jij dat jij graag wilt praten met mij? Dat ik jou verder kan helpen of wil je misschien alleen je verhaal kwijt? Dan kun je nu ook gewoon losse sessies boeken, van € 65,- per sessie.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen om een online sessie in te plannen bij mij is mij een email sturen. Zodat we samen kunnen overleggen wat een geschikt moment is om de online sessie in te plannen.

Invest in yourself.
You will be happy you did.

 

Schriftelijke Coaching

Soms moeten we buiten de paden wandelen. En hoewel coaching van oorsprong een persoonlijk contact is tussen coach en cliënt, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. Maar online coaching wordt soms nog wel als lastig ervaren.

Je kunt ongemak ervaren van het technische gedeelte, zenuwen krijgen dat je niet weet hoe het werkt. Of over hoe jij op video over komt. Het is niet ongewoon dat je zenuwachtig wordt van de online wereld in beeld.

Daarom bied ik naast online sessies ook schriftelijke coaching aan. Op die manier kun jij je verhaal doen via e-mail en ik kan daar op reageren. Soms werkt het tegelijkertijd therapeutisch om je verhaal van je af te schrijven en biedt het een extra dimensie aan de coaching.

Schriftelijke coaching via e-mail werkt via een strippensysteem.Mijn starttarief is € 45,- en dat bevat 5 e-mails van jou en 5 e-mails van mij. Daar horen uiteraard niet de emails bij die vragen bevatten over de schriftelijke coaching.

Heb je na deze e-mails nog meer behoefte aan coaching, dan kun je losse e-mails bijkopen voor € 5,- per mail. Of een nieuwe strippenkaart van 5 mails voor € 20,-.

Om een aanvraag te doen voor schriftelijke coaching mail je bij op onderstaand e-mailadres! Ook voor eventuele vragen kun je daar bij mij terecht.

Chat Coaching

Wanneer je graag schriftelijk gecoacht wil worden, maar niet te lang wilt wachten op een reactie, is chat coaching wat voor jou!

Op deze manier heb je dezelfde therapeutische uitwerking als bij de schriftelijke coaching, alleen heb je sneller reactie. Het is een online sessie zonder beeld en geluid.

Gelukkig biedt de online wereld voldoende tools en programma’s om chat gesprekken in te voeren. Dus dit kan ook een hele fijne oplossing voor je zijn indien je liever geen zichtbare online sessie wilt. 

Het tarief voor een chatsessie van 45 minuten is € 45,-. Wil je meer weten of gelijk een online chatsessie inplannen? Mail dan naar onderstaand e-mailadres!

Let’s chat about it…

SUPERGAVE BONUS!

Neem jij een sessie coaching af bij mij in wat voor vorm dan ook? Dan krijg je van mij één van de prachtige illustraties van Jelma Design, over hoogsensitiviteit cadeau. Deze illustraties zijn super leuk om af te drukken en op te hangen. Om als achtergrond voor je telefoon te gebruiken als daily reminder of om in een lijstje te stoppen.

Maar neem jij een traject af met meerdere sessies? Dan krijg je er 3 cadeau!

Kijk vooral op haar Insta account @hoogsensitiefleven voor een idee van haar illustraties!