Highsensitive Harmony

“You were born this way”

Welkom lieve HSP!

Wellicht heb je al boeken gelezen, of heb je al andere dingen geprobeerd, wie weet heb je al coaching gehad of je bent nog blanco. Wat het ook is dat je gedaan of geprobeerd hebt. Het voelt nog niet als voldoende. Want je bent toch nog zoekende. Naar dat ene wat je niet lijkt te kunnen vinden. Iemand die je begrijpt? Iemand die jou het gevoel geeft dat je niet alleen bent? Erkenning van wie jij bent? Iets waardoor jij die acceptatie mag voelen? Van je hoogsensitieve eigenschap. Maar ook van alles wat jou maakt tot jou.

Misschien herken je dit…

Je blijft je anders voelen dan iedereen.

Je hebt moeite om jezelf te accepteren.

Je denkt vaak slechte dingen over jezelf.

Je blijft jezelf vergelijken met anderen.

Je bent vaak of snel angstig.

Je denkt dat anderen jou te gevoelig vinden.

Je past je altijd aan aan de ander.

Jij en anderen gaan continue over jouw grenzen.

Je wordt doodmoe van sociale activiteiten.

Je voelt je vaak onbegrepen.

Je voelt je eenzaam.

Je bent vaak somber of verdrietig.

Je voelt je zwak.

Je worstelt met je sociale leven.

Werken en/of studeren vraagt veel van je.

Het voelt alsof je vaak de verkeerde keuzes maakt.

Je krijgt steeds maar niet de hulp die je nodig hebt.

Het voelt alsof je niet jezelf mag zijn.

Je bent graag alleen, maar je voelt je door sociale druk vaak verplicht dingen bij te wonen.

Je geeft heel veel, maar het voelt alsof je er maar weinig voor terug krijgt.

Je slingert heen en weer tussen continue overprikkeld zijn en verveling en ontevredenheid voelen.

Je denkt over erg veel dingen heel diep na.

Dit is voor mij het feest der herkenning! Wat schrijf jij helder en transparant, alsof het over mij gaat. Alleen kon ik er nog geen woorden aan geven....Sinds een jaar valt er meer op zijn plaats, maar sinds een maand of drie mag ik het ook écht voelen en daardoor toelaten! Nogmaals bedankt voor je openheid!

Linda

Ik kwam jouw blogs tegen op het platform voor hoogsensitiviteit. Ik vind het zo herkenbaar wat je allemaal schrijft. Ongelofelijk, het zou mijn verhaal kunnen zijn. Geweldig om te lezen, bedankt daarvoor.

Stephanie

Ik ben jou! Ik herken alles wat je zegt! Zou zo graag met je in contact komen! Ik wil alles weten! Sorry voor mijn vele uitroeptekens, maar voel zo dat dit de stap is die ik moet zetten

Wendy

Ik ben begonnen met het traject bij Karin omdat ik mezelf totaal kwijt was en niet goed om kon gaan met mijn hoogsensitiviteit. Het traject heeft me ontzettend geholpen! Ik vond beetje bij beetje mezelf weer terug en leerde vooral om voor mezelf grenzen aan te geven waardoor ik meer rust kreeg in mijn hoofd en weer kon genieten van mijn dagen! De gesprekken met Karin waren super fijn om te voeren! Gewoon alsof je thuis zit te kletsen met een vriendin! Na deze gesprekken voelde ik me opgelucht en gesterkt door Karin om aan de slag te gaan met mezelf en ook knopen door te hakken en dat heeft me veel rust en positiviteit opgeleverd! Kortom, ik raad je aan om naar Karin toe te gaan als je hulp nodig bent of het lastig vindt om positief om te gaan met je HSP! Mandy

Mandy

Tijd om dit alles een plek te gaan geven…

In mijn programma gaan we aan de slag met 7 mooie modules. In deze modules ga je aan de slag met jezelf op een liefdevolle manier. Je gaat inzichten op doen. Maar bovenal ga je je bewust worden van jouw gedachten over jou. Waar doet het pijn. Waar zit de eenzaamheid. Waar zit het onbegrip. Wat heb jij nodig om je weer heel te voelen. Om weer blijdschap te kunnen ervaren en balans. Dit programma is geen moeten. Het is willen. Ik weet zeker dat jij zoveel positiever gaat voelen over jezelf en je leven. Over je mogelijkheden. Dit programma laat je niet op de plank liggen. Je wilt verder. Want na elke module voel je een shift. Na elke module kom je dichterbij jezelf. Zie hieronder om welke modules het gaat!

BEWUSTWORDING

Inzicht in je gedachten en gevoelens. Waar komen ze vandaan?

BALANS

Hoogsensitief zijn en daarnaast heb je een gezin, sociaal leven, werk en sport. Hoe kan dit op een goede manier samen gaan?

HERKENNING

Herkenning zorgt ervoor dat je je minder alleen voelt in wat jij doormaakt. Het verbetert het beeld wat jij van jezelf hebt.

ERKENNING

Je wilt gezien worden. Jouw gevoelens zoeken bevestiging. Het is belangrijk die erkenning te krijgen zodat je zelfvertrouwen weer kan groeien.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Leiding gaan nemen over jouw leven en over jouw hoogsensitieve eigenschap.

ZELFACCEPTATIE

Hoogsensitiviteit en bepaalde negatieve emoties die daar nu nog bij horen wil je liever niet (altijd) toelaten. Je wilt dit niet zijn en het mag niet bij je horen. Je leert nu de strijd los te laten. Stop met vechten. Krijg volle acceptatie van wie jij bent.

ZELFLIEFDE

Alle liefde geef je aan de ander. Je zet jezelf maar wat graag opzij. Maar om te kunnen helen en om jezelf ook eens op nummer 1 te kunnen zetten is het belangrijk dat je leert van jezelf te gaan houden.

“Seeing the essence of everything.

How each part is vitally important to the whole.”

EXTRA PAUW PAKKET

7 inspirerende modules met video’s en werkboeken + bonusmateriaal.

Waardevolle input van bekende HSP’s , expert op hoogsensitief gebied en auteurs van verschillende boeken.

3 keer online coaching van 1 uur.

Online coaching vindt plaats binnen een tijdsbestek van 3 maanden na aankoop van het programma.

BASIS PAUW PAKKET

7 inspirerende modules met video’s en werkboeken + bonusmateriaal.

Waardevolle input van bekende HSP’s , expert op hoogsensitief gebied en auteurs van verschillende boeken.

1 keer online coaching van 1 uur.

Online coaching vindt plaats binnen een tijdsbestek van 3 maanden na aankoop van het programma.

Neem contact met mij op als je graag zou betalen in termijnen.

Be your own unique self!