Workshop Highsensitive Inspiration

Karin creëert een persoonlijke& open sfeer door eerst haar verhaal te vertellen. We kregen allemaal de kans om ons verhaal te delen en te analyseren waar onze weerstand vandaan komt. Ze deelt in haar workshop veel praktische tips waar je in het dagelijkse leven iets aan hebt. (Anoniem)


Karin creëert met haar enthousiasme een open en ontspannen sfeer. Haar uitleg is laagdrempelig en duidelijk, waardoor HSP op een prettige manier uitgelicht wordt. (Anoniem)


Ik vond de workshop HSP erg fijn. Het voelde goed om verhalen en ervaringen met gelijkgestemden te delen. De herkenning en informatie is erg fijn. Karin weet waar ze het over heeft! (Anoniem)


Een hele leuke leerzame middag gehad met mensen die ook HSP zijn. Uit alle verhalen die iedereen verteld, blijkt hoe bijzonder we zijn. (Anoniem)

Insta training angst & hoogsensitiviteit

De training was heel interessant en geeft handvatten en inzichten waar je veel aan hebt! (Anoniem)


De training voldeed zeker aan mijn verwachtingen en ik heb er veel verschillende dingen uit kunnen halen. Mooi om jouw ervaringen te horen. Top dat je dit zo durft! Ik blijf je graag volgen op Instagram; je deelt veel waardevolle dingen. (Anoniem)


Zoals ik eerder noemde.. Ik vind het prettig die herkenning te horen/krijgen. Je filmpjes zien er goed uit. Geen cheap ass onscherpe filmpjes zeg maar ;) en toch hou je het lekker gewoon. Super tevreden! Ik zou het zo weer doen!

en uh.... ik vind jou echt super stoer! Respect hoe jij je open stelt! Ga zo door topper! (Anoniem)

HSP Guidance

Als je er niet meer uitkomt ga dan naar Karin, het voelt zo vertrouwd en doordat ze zichzelf zo blootstelt en zelf ook het nodige heeft meegemaakt, voel je je meteen heel goed bij haar. Je kan zelf ook openen. Karin heeft voor mij de deur geopend om echt voor mijzelf te kiezen en energiezuigers om mij heen gedag te zeggen, moeilijk maar dit was erg nodig. Karin leerde mij ook dat je je niet altijd goed hoeft te voelen. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb in de zoektocht hoe ik meer naar mijn hoogsensitiviteit kan gaan leven, maar Karin heeft mij het eerste zetje gegeven. Geweldig en heel erg dankbaar. Haar volgen op Instagram geeft me mijn dagelijkse portie ‘zie je wel ik ben niet gek maar HSP’ bevestiging.

 

(Marlous, Emmen)


Karin is een heel aangenaam persoon die je meteen op je gemak doet voelen. Het lijkt wel of ze perfect weet wat er speelt, nog voor je je verhaal hebt gedaan. De onderwerpen waar je mee worstelt, kan zij zo plaatsen dat je het sneller kan relativeren.

 

Jolien, Antwerpen (B)