Hoogsensitiviteit

“Don’t let the prickly things in life get you down”

Ben jij hoogsensitief?

De wetenschap van mijn hoogsensitiviteit en alles wat ik daardoor over mezelf heb geleerd hebben mij ontzettend geholpen alles een plekje te kunnen geven. Hoe ik bepaalde dingen uit mijn jeugd heb ervaren, waarom bepaalde zaken zoveel moeizamer leken te gaan bij mij dan bij een ander, waarom ik veel langer stil blijf staan bij dingen en meer emotie lijk te hebben bij bepaalde gebeurtenissen. En ook waarom ik andere mensen haarfijn lijk te kunnen lezen en begrijpen en enorm veel inlevingsvermogen heb. Door mijn hoogsensitieve eigenschap heb ik in mijn leven al heel veel mensen verder kunnen helpen. Ik lijk altijd te begrijpen, te doorzien en te voelen wat de ander voelt. Dat is absoluut een kracht die ik heb gekregen door mijn hoogsensitiviteit.

Aan de slag

Ik weet ook dat veel mensen er pas achter komen dat ze hoogsensitief zijn doordat ze vast zitten, depressief zijn geworden of een burn-out hebben gekregen. En het is vrij logisch dat je daardoor hoogsensitiviteit nog niet als iets positiefs kan omarmen. Maar het is wel iets wat absoluut mogelijk is en wat het ook waard is om hiermee aan de slag te gaan. Inzicht en begrip voor deze eigenschap gaat je absoluut heel veel opleveren en kan een groot deel gaan vormen van je zelfontwikkeling. Ben jij hoogsensitief maar hou jij hier geen rekening mee dan is er een grote kans dat bepaalde klachten die jij hebt telkens terug blijven keren.

Het proces

Vaak gaat iemand door een heel proces wanneer de eigenschap hoogsensitiviteit naar boven komt drijven. Alles moet opnieuw een plekje krijgen in je leven en het kan best veel zijn wat er dan allemaal op je af komt. Dit met iemand delen die volledig begrijpt waar je doorheen gaat en die ook nog eens heel veel waardevolle informatie met je kan delen is dan super fijn.

Ik heb hiervoor een online programma ontwikkelt waarin je verschillende stappen kan doorlopen door middel van video’s met bijbehorende opdrachten. Dit programma is zeer waardevol en neemt je eigenlijk mee aan de hand door jouw hele eigen proces!

Online programma

Het programma bevat 6 waardevolle modules en door al deze modules te doorlopen volg je belangrijke stappen om uiteindelijk tot acceptatie te komen van jouw hoogsensitieve eigenschap. En door begrip te krijgen voor alle informatie die ik met je deel kun je ook de positieve kant van hoogsensitiviteit gaan ervaren en voelen!

In dit programma vind je video’s en werkboeken met leuke opdrachten! Daarnaast heb je recht op toegang tot de besloten Facebook community en op 1 online coachingsessie met mij!

Hieronder vind je meer uitleg over de 6 modules!

9

Herkenning & inzicht

Deze module is als start super belangrijk. Je leert signalen bij jezelf te herkennen en krijgt inzichtelijk hoe dingen werken voor een HSP.

9

Gedragspatronen

Wanneer je leert erkennen en herkennen dat je hoogsensitief bent neem je over het algemeen een gedragspatroon aan. In deze module krijg je hier meer uitleg over en ga je herkennen welk gedragspatroon jij hebt aangenomen.

9

Overprikkeling

Waardoor raak jij overprikkeld en wat kun je er aan doen? In deze module krijg je daar waardevolle informatie en tips voor.

9

Sociale cirkel

Te vaak is dit waar we in vast lopen. Ons anders voelen dan onze omgeving. En stuiten op onbegrip over onze behoeften en emoties. In deze module ga je hiermee aan de slag.

9

Hoogsensitiviteit & voeding

Als je een HSP bent is je systeem gevoeliger voor alles extern, maar ook intern. Dus ook voor voeding. In deze module tips hoe je hier beter mee om kunt gaan.

9

Hoogsensitief lichaam

Dat je lichaam reageert op alles wat je te verwerken krijgt aan prikkels is je vast al wel opgevallen. In deze modules help ik je dingen meer inzichtelijk te krijgen.

Wat wordt jouw investering?

Om te groeien in jouw hoogsensitieve eigenschap? Om begrip te krijgen voor jezelf en voor jouw behoeften. Om te leren jezelf staande te houden in deze overvolle en drukke maatschappij?

Je krijgt al toegang tot mijn programma voor € 397,- excl. BTW.

Daarvoor krijg jij 6 waardevolle modules met video’s en werkboeken boordevol informatie en interessante opdrachten!

Daarnaast krijg jij toegang tot de besloten Facebook community en heb je recht op 1 coachingsessie met mij online.

Wil jij dit? Wil jij van jouw hoogsensitieve eigenschap gaan houden? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie!

Liever persoonlijk?

Misschien voel jij dat online niet voor jou is en dat jij liever persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt bij het vinden van jouw pad in hoogsensitiviteit. Dat kan ook! Neem dan gewoon contact met mij op zodat wij samen een traject voor jou op maat kunnen afstemmen!

Heb je een vraag?