Online sensitivity Guidance 5*

Soms heb je hulp of assistentie nodig. Een duwtje in de rug. Omdat het niet lekker gaat. Je zoekt naar herkenning.

 

Daarvoor is mijn online guidancetraject! Een heel waardevol traject van 5 online sessies van 1 uur! Je logt lekker in vanuit je thuisomgeving. Je hoeft de deur niet uit en kruipt lekker met je kopje thee of koffie op de bank of achter je bureau.

 

Tijdens deze sessies behandelen we waar jij tegen aan loopt en waar jij in vast loopt. Aan het eind van dit gehele traject ben jij je bewuster van je hoogsensitieve eigenschap en heb je voldoende handvatten om je hoogsensitieve leven positief mee in te richten!

 

Ik help jou met het opbouwen van de Highsensitive Lifestyle!

 

De investering voor het online traject is € 300,- incl. BTW. Hiervoor krijg je maar liefst 5 waardevolle sessies!

In 2 termijnen betalen is ook mogelijk. Hiervoor ontvang je dan per maand een factuur van € 150,- incl. BTW.


Online sensitivity Guidance 10*

Misschien ben jij er aan toe voor een langere periode aan de slag te gaan met hoogsensitiviteit. Om niet alleen hulp en assistentie te krijgen met de dingen waar je tegenaan loopt, maar om het ook jouw leefstijl te maken. 

 

Niet voor niets promoot ik de "Highsensitive Lifestyle". Ik geloof namelijk dat het iets heel moois is, wat jij echt mag gaan leven! Het is een eigenschap die je door mag laten sijpelen in elke aspect van je leven.

 

In je werk, in je relatie, in je sociale kring, in je familie. En met die Highsensitive Lifestyle kun jij je passie gaan leven! Wat wil jij nou echt! Wat is echt belangrijk voor jou als HSP! 

 

Samen gaan we online aan de slag om hoogsensitiviteit volledig te integreren in je leven! Je bent er toch al mee geboren. Dan kun je er net zo goed een leefstijl van maken! 

 

De kosten voor dit traject zijn € 550,- incl. BTW voor 10 sessies. Dit zijn 10 sessies van 1 uur! In termijnen betalen is ook mogelijk. Je betaald dan verspreid over 2 maanden € 275,- per maand.

 

Dus ben jij klaar om je hoogsensitiviteit te LEVEN? Neem dan contact met me op en wie weet ontmoet ik je snel!