Ebook HSP work crisis

Daar gaan we! Net toen jij begon te denken dat er misschien een manier is voor een hsp om niet te hoeven werken ga ik je het belang van werk uitleggen….

 

Werk is namelijk één van de belangrijkste dagbestedingen van een mens in deze tijd. De meeste mensen moeten ook werken om in hun levensonderhoud te voorzien. Maar iemand ontleent ook een bepaalde status aan zijn beroep. Je weet misschien wel uit ervaring dat als je geen werk hebt of niet studeert, je algauw niet meer mee telt. Of je krijgt in ieder geval dat gevoel, dat je niet meetelt.

Werken heeft bij iedereen een andere plaats in haar leven. De meeste mensen werken om te leven, maar sommigen leven om te werken. Het is in ieder geval belangrijk dat privé en werk in balans zijn. Helemaal voor een hoogsensitief persoon!

 

Ik krijg ontzettend veel vragen over hoogsensitiviteit in combinatie met werk. Om die reden heb ik besloten een ebook te schrijven met daarin de feiten en mijn eigen ervaringen op werkgebied.

 

Download hier mijn Ebook voor hsp's die de juiste keuzes willen maken op werkgebied! En wil je nou meer weten over hoogsensitiviteit in combi met werk of loop je met andere dingen vast? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismaking!