Wie ben ik?

Ik ben Karin en samen met mijn man, dochter en zoon wonen wij in het mooie Hardenberg!

 

Als geen ander herken ik me in je verhaal en weet ik hoe je kunt worstelen met dingen als angst, depressie, eenzaamheid, faalangst en onzekerheid. Dat ik hiermee te maken heb gehad komt bij mij mede door het niet op de hoogte zijn van mijn hoogsensitivteit. Maar door mijn eigen ontdekkingen op dit gebied en door alles wat ik daardoor ben gaan leren en inzien weet ik dat ik van waarde kan zijn voor jou. 

Ik heb een grote interesse in wat mensen mentaal bezig houdt. Daarnaast ben ik er na een aantal jaar zelf achter ben gekomen waar bij mij de knelpunten zaten. Deze waardevolle eigenschappen maken mij de ideale persoon om jou te coachen! Een meerwaarde van mij als coach is dat je iemand tegenover je hebt die ervaringsdeskundige is. Ik kan me dus volledig inleven in hoe je je voelt en dat zorgt ervoor dat ik weet wat je gaat helpen en wat niet! Ook wanneer jij jezelf wilt verbeteren in punten die geen belemmering voor je vormen, maar waar je toch in wilt groeien, kan ik je helpen en bijstaan.

Wat ik het belangrijkste aspect vindt van coach zijn, is dat ik me kan verplaatsen in een ander. Ik heb bewust de keuze gemaakt om coach te willen zijn om wie ik ben. Niet door de opleidingen die ik gedaan heb. Goede opleidingen bieden mij technieken en handvatten om je te helpen, maar mijn persoonlijkheid en levenservaring, vooral op het gebied van hoogsensitiviteit, bieden de rest. Ik wil mij richten op jou zodat jij een positief leven kunt ervaren als hoogsensitief persoon!

 

Wie ben jij en wat heb jij nodig?

Ik hoop je snel te zien!