The Peacock Academy

“Show them your

tailfeathers”

Online programma’s

Alles is tegenwoordig online te vinden. En dat geldt dus ook voor mentale hulp. Steeds meer zoeken mensen online naar herkenning, erkenning en oplossingen voor de dingen waar ze tegenaan lopen.

Ik groot voorstander van persoonlijke contact. Maar ook zie ik absoluut de waarde van de online wereld. Je bereikt mensen die niet bij je in de buurt wonen en mensen die de tijd niet kunnen vinden om overdag afspraken in te plannen.

Online programma’s zijn op elk moment van de dag aan te schaffen en te volgen. En dat is een groot voordeel.

Ik heb verschillende ideeen  voor online programma’s. Dus hou vooral mijn website en social media kanalen in de gaten. Dan ben jij als eerste op de hoogte van mijn nieuwste programma!

“Seeing the essence of everything.

How each part is vitally important to the whole.”

Dit is voor mij het feest der herkenning! Wat schrijf jij helder en transparant, alsof het over mij gaat. Alleen kon ik er nog geen woorden aan geven....Sinds een jaar valt er meer op zijn plaats, maar sinds een maand of drie mag ik het ook écht voelen en daardoor toelaten! Nogmaals bedankt voor je openheid!

Linda

Ik kwam jouw blogs tegen op het platform voor hoogsensitiviteit. Ik vind het zo herkenbaar wat je allemaal schrijft. Ongelofelijk, het zou mijn verhaal kunnen zijn. Geweldig om te lezen, bedankt daarvoor.

Stephanie

Ik ben jou! Ik herken alles wat je zegt! Zou zo graag met je in contact komen! Ik wil alles weten! Sorry voor mijn vele uitroeptekens, maar voel zo dat dit de stap is die ik moet zetten

Wendy

Heb je een vraag?