The Peacock School

“Show them your

tailfeathers”

herken jij jezelf hierin?

9

Je voelt je snel ongemakkelijk in verschillende situaties.

9

Je voelt je snel bekeken.

9

Je twijfelt altijd aan jezelf.

9

Je hebt veel angsten en voelt je daardoor onrustig.

9

Je doet er niet toe. Bij alles wat je doet voel jij dat je niet van belang bent. 

9

Elke dag ben jij alleen maar bezig met wat de ander van jou denkt.

9

Je emoties zijn een warboel en je kunt ze allemaal niet meer plaatsen.

dit was mijn leven…

zelfvertrouwen had ik niet en het gevoel  “ik doe er niet toe” en “ik ben onbelangrijk” voerden vaak de boventoon. In mijn hoofd beleefde ik daardoor mijn leven vaak vanaf de zijlijn. Al die dingen die ik zielsgraag wilde doen durfde ik niet. En vooral mezelf laten zien en mijn plaats innemen in de wereld was ontzettend lastig. Dit ging gepaard met veel angst en meerdere depressies.

Maar ik ben niet alleen hierin. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel vrouwen ontmoet door mijn coaching, blogs en mijn bereik op social media. Deze vrouwen reikten naar me uit omdat ze zich herkenden in de dingen die ik deelde. En daarmee kwam steeds meer dat gevoel naar boven, ik wil dit anders voor al die vrouwen! Ik wil dit anders voor JOU!

ONLINE & OFFLINE

Met mijn online academy, maar ook met offline coaching wil ik jou helpen uit de schaduw te stappen en op het podium van je eigen leven te stappen! Dealen met angst, onzekerheid, somberheid en jouw negatieve zelfbeeld. Hoe houd je jezelf elke dag staande met alles wat op je pad komt. Als moeder, als partner, als werknemer, als ondernemer, als collega, als vriendin en als vrouw!

Maar hoe ga ik nu zorgen dat jij jezelf krachtiger, sterker, mooier en belangrijker gaat voelen?

Door mijn Peacock Methode! Symbolen helpen mij een richting op te gaan in mijn leven en in mijn onderneming. En op mijn vraag wat ik wilde dat jij zou voelen kwam de pauw op mijn pad!

De pauw staat symbool voor veel verschillende eigenschappen en onderdelen in jouw leven. En met al deze dingen gecombineerd heb ik een hele krachtige methode in handen om dit te bereiken!

Met mij als pionier en voorloper in jouw traject heb jij de perfecte combinatie! Ik heb namelijk al die stappen al eens doorlopen. Ik heb die zoektocht al gehad. En van alles wat er uit die zoektocht is gekomen heb ik een waardevol programma ontwikkeld! Ik help jou met een open blik naar jezelf te kijken. Waardoor je bewustzijn creëert. Ik doe dit met oprechtheid, eerlijkheid, openheid en vanuit krachtige kwetsbaarheid.

geen gouden bergen…

Ik beloof geen magisch pakket waarmee jij voor altijd van je problemen af bent. Hoe zou ik ook kunnen? Elke dag komen er dingen op je pad waarmee jij moet omgaan, waarvoor jij oplossingen moet bedenken en waarbij jij allerlei emoties ervaart.

Wat ik je wel kan geven is een methode waardoor jij anders naar jezelf leert kijken. Anders leert te kijken naar de gedachten die jij hebt. Meer inzicht te krijgen in allerlei zaken waar jij je tot nu toe misschien helemaal niet van bewust was. Een pakket waar jij op terug kan vallen als je je oncomfortabel voelt, als jij even weer lijkt onder te sneeuwen in de massa en in de maatschappij. Je krijgt zoveel waardevolle tips & informatie die jou houvast zullen geven.

Waardoor jij verbinding voelt met jezelf, en waardoor jij verbinding voelt met die ander.

dus ervaar jij dit?

9

Op je werk of in sociale kring durf je jezelf niet op de voorgrond te zetten uit angst voor afwijzing.

9

Je hebt alleen maar negatieve gedachten.

9

Bij elk gesprek laat jij je standaard overrulen door de ander.

9

Tijdens een vergadering of gesprek durf jij jouw mening niet geven als daar om gevraagd wordt.

9

Je durft maar moeilijk ergens alleen naar toe te gaan.

9

Op jezelf zijn vind je fijn, maar dan liever zonder al die negatieve dingen die je steeds tegen jezelf zegt.

9

Je komt maar moeilijk in beweging en gaat daardoor verandering uit de weg.

9

Je voelt jaloezie ten opzichte van je  omgeving omdat bij hen alles zo makkelijk lijkt te gaan.

9

Het voelt alsof je altijd aan het ploeteren bent.

9

Je weet soms eigenlijk niet meer hoe het met je gaat of wat je allemaal denkt.

Dit is voor mij het feest der herkenning! Wat schrijf jij helder en transparant, alsof het over mij gaat. Alleen kon ik er nog geen woorden aan geven....Sinds een jaar valt er meer op zijn plaats, maar sinds een maand of drie mag ik het ook écht voelen en daardoor toelaten! Nogmaals bedankt voor je openheid!

Linda

Ik kwam jouw blogs tegen op het platform voor hoogsensitiviteit. Ik vind het zo herkenbaar wat je allemaal schrijft. Ongelofelijk, het zou mijn verhaal kunnen zijn. Geweldig om te lezen, bedankt daarvoor.

Stephanie

Ik ben jou! Ik herken alles wat je zegt! Zou zo graag met je in contact komen! Ik wil alles weten! Sorry voor mijn vele uitroeptekens, maar voel zo dat dit de stap is die ik moet zetten

Wendy

Dan ga jij hier baat bij hebben!

 

7 krachtige modules!

Bewustwording

Bewustwording, iets wat we soms liever niet doen. Er komen dingen naar boven die je ver had weg gestopt en als je je bewust bent van dingen moet je er vaak ook iets mee doen. En dat is wat we als mens best wel eens lastig vinden. Maar wil jij jezelf ontwikkelen? Wil jij groeien als mens dan is bewustwording ontzettend belangrijk! Dus laat mij je meenemen in die eerste belangrijke stap van je transformatie tot pauw!

Zelfliefde

Liefde… misschien hou je van je partner, van je ouders of van je kinderen. Je zou alles voor ze doen. Voor ze door het vuur gaan. Maar hoe zit dat eigenlijk met jou? Ga jij door het vuur voor jezelf? Ben jij zacht voor jezelf en vergevingsgezind? Of moet je altijd maar knokken en doorgaan. In deze module gaan we aan de slag om met compassie naar jezelf te leren kijken. 

Zelfacceptatie

Uitleg volgt.

Spiritueel ontwaken

Spiritualiteit is je herinneren wie je ook al weer bent. Vaak wordt het begrip “spiritualiteit” als zweverig gezien. Maar het is niets anders dan naar binnen keren en in deze drukke maatschappij is dat iets wat wel steeds meer noodzakelijk wordt.  Ik wil jou daarom leren met open mind te kijken naar spiritualiteit en te helpen herinneren wie jij ook al weer bent.

Balans

Dit is een ontzettend breed begrip. En iedereen zoekt naar die balans. Ik zelf kies ervoor dat woord een beetje los te laten, maar in deze module ga je wel aan de slag met het vinden van balans zonder hier al teveel moeite voor te hoeven doen. 

Leiderschap

Durf jij dat? Leiding nemen? In jouw relatie, in je gezin, op je werk? Of heb je het gevoel dat alles je gewoon overkomt. Of dat een mening je altijd maar opgelegd wordt? Dan ontbreekt er een stukje leiderschap in je eigen leven. Met deze module pak jij dat stukje regie terug over je leven.

Humor

Negatieve gedachten zijn vreselijk. Het gevoel dat je er niet toe doet is vreselijk. Humor lijkt soms zo misplaatst bij die gevoelens, maar het kan alles juist wel lichter maken. In deze module leer ik je weer lachen! Om jezelf en ook weer lachen van oprechte blijdschap!

“Seeing the essence of everything.

How each part is vitally important to the whole.”

dus ben jij die vrouw…

die moeite heeft met in zichzelf geloven? Waarbij de angst het altijd lijkt te winnen? Waarbij grootste dromen voorbij gaan omdat je je verlangens niet durft toe te laten? Die geen keuzes durft te maken uit angst voor de mening van een ander?

Leef jij met beide voeten op de rem? Leef jij jouw eigen leven vanaf de zijlijn?

Dan is mijn peacock academy echt wat jij nodig hebt!

Zodat jij je verlangens kan gaan vervullen en echt super hard in jezelf gaat geloven!

Zodat jij leert met compassie en liefde naar jezelf te kijken! 

Je leven hoeft niet perfect te zijn, maar leef het!

durf jij te investeren in jezelf?

De investering die jij gaat doen in jezelf is  € 597,- excl. BTW, voor 7 waardevolle modules online! Maar daarnaast ontvang je 3 online coachingsessies van mij en word je member van de besloten Facebook groep. Hierin kun je al je vragen kwijt en support ervaren van  de andere deelneemsters van de The Peacock Academy!

Je hebt een life time toegang tot alle modules zodat jij altijd alle video’s en bijbehorende opdrachten terug kan kijken.

Betalen in termijnen van 2 of 3 is mogelijk en bespreekbaar.

Wil jij meer weten? Of weet jij al genoeg en wil jij gaan beginnen met jouw transformatie tot pauw? Klik dan op onderstaande button om verder te gaan!

Heb je een vraag?