"Dat is echt iets wat ik nooit ga doen!" "Spreken in het openbaar!" "Ik moet me er gewoon bij neerleggen!" "Ik kan dat niet!" 

 

Dat is wat ik mezelf jarenlang heb wijs gemaakt. Spreken is alleen voor mensen die lef hebben, die altijd op de voorgrond staan en altijd wat te zeggen hebben. Totdat ik mijn gevoel ging volgen. Totdat ik ging leren en accepteren dat ik hoogsensitief ben. Hierdoor realiseerde ik me steeds meer dat ik een verhaal te vertellen heb. Dat het niet gewoon een extra eigenschap is waar je verder geen rekening mee hoeft te houden. Mijn leven was mentaal een worsteling. Met veel depressies, angsten (waaronder extreme faalangst, sociale angst, paniekaanvallen) en daarnaast PDS ben ik met vallen en opstaan gekomen tot waar ik nu ben.

 

Met mijn verhaal wil ik anderen informeren, inspireren en ook motiveren om te luisteren naar deze mooie eigenschap. Om ze te helpen realiseren dat het een eigenschap is die je moet omarmen en niet negeren.

 

Je bent niet raar of anders als je hoogsensitief bent. Je bent gewoon meer. Een mooie eigenschap die je moet leren kennen. 

 

Door mijn eigen ervaringen te delen over werk, relaties en vriendschappen in combinatie met deze eigenschap hoop ik openheid en erkenning te creëren. Samen met de nodige kennis die ik heb opgedaan doormiddel van studies wil ik deze waardevolle boodschap doorgeven door lezingen te geven op events, bijeenkomsten etc. 

 

Dus mocht je een event organiseren, of weten van een event waar behoefte is aan een spreker over dit onderwerp, wil je meer weten over mij of ben je benieuwd naar mijn tarief? Neem dan contact met me op!