Wat kun je verwachten?

 

Door alle investeringen die ik de afgelopen jaren in mijzelf heb gedaan. Door ontzettend veel te leren over mezelf en over wat zelfbeeld kan doen voor jou, heb ik ontzettend veel waardevols te geven aan jou als mijn klant!

 

Ik heb programma's gevolgd bij de beste coaches van Nederland en al deze programma's hebben mij een niveau hoger getild. Ik weet nu dat je je zelfbeeld helemaal zelf kan creëren. In deze maatschappij laten we het ons opleggen, terwijl ons zelfbeeld aan ons is om te maken. 

 

Op dit moment bied ik twee trajecten aan! Het eerste pakket is een traject van 5 sessies! Elke sessie duurt 1 uur en samen kost dit traject € 605,- incl. BTW. De sessies kunnen online plaats vinden, in mijn praktijk, maar ook op een locatie naar jouw keuze (mits de afstand niet langer dan 45 minuten rijden is)!

 

Tijdens deze sessies gaan we aan de slag met:

  • elke belemmering die jij voelt tegenover jezelf. 
  • met alle blokkades die jij ervaart.
  • met wat jij voelt en ziet als jij naar jezelf kijkt aan de buitenkant.
  • en bij wat jij voelt als je jezelf van binnen bekijkt.
  • we kijken naar jouw omgeving en wat hun invloed is op jou en jouw zelfbeeld.
  • we gaan kijken naar jouw diepste verlangens en werken toe naar het uitwerken van deze verlangens.

Super waardevol dus! 

 

Het andere traject is die van 10 sessies! Maar dit is onderverdeeld in 5 losse sessies en de overige 5 komen samen in 1 dagdeel (op locatie naar keuze, met een maximum reisafstand van 1 uur). Dus van 10.00 uur tot 14.00 uur (incl. thee/koffie/lunch) of van 13.00 tot 18.00 uur (incl. koffie/thee/lekkers). Hiervoor betaal je nu slechts € 897,- incl. BTW!

 

In dat dagdeel kunnen we ook flinke stappen gaan zetten met betrekking tot jouw zelfbeeld en gaan we samen aan de slag met leuke opdrachten!

 

Samengevat:

5 losse sessies = € 605,- incl. BTW

10 sessies, waarvan 5 losse sessies en 1 dagdeel van 5 uren = € 897,- incl. BTW

 

Dus wil jij aan de slag met mij? Wil jij aan de slag met jouw zelfbeeld? Geloof jij dat jij hier wel wat hulp bij kan gebruiken en dat ik jou die empowerende ondersteuning kan bieden? Klik dan op onderstaande button om mij hiervan met een mailtje op de hoogte te brengen! 

 

Echt, weer baas zijn over je eigen geest is zo verfrissend! Hopelijk zie ik je snel!

 

PS: Binnenkort start ik zelf weer een super waardevol traject van meerdere jaren, waardoor de waarde van mijn kennis en mijn input in mijn bedrijf weer ontzettend veel hoger gaat worden! Mijn trajecten en online academy zullen daardoor ook van prijs verhogen! Deze lage prijzen zijn dus van korte duur! Wees er dus snel bij!